cazare in oras predeal

Wiki Article



cazare predeal pensiunea no 107
Predeal, Valea Prahovei, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Incredibly welcoming and informative host. The condominium may be very roomy and ideal for large family members. The location is quiet and in just a strolling length faraway from the leading landmarks.

Căsuța din copac din Cluj, intitulată Forest Tree Dwelling, are o capacitate de two persoane și dispune de un dormitor cu un pat dublu și o baie.

Vila dispune de eight camere, din care six camere cu baie proprie, un residing cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Toate acestea au vedere catre muntii Bucegi. Tot la parter este si bucatarie complet ...

Direct Booking ofera mai mult decat rezervari on the web, de aici puteti afla mai multe despre destinatia dumneavoastra: obiective turistice, opiniile altor turisti, imagini si harti.

Pensiunea Montien este situata in Predeal pe drumul spre cabana Trei Brazi intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti treatment iti vor incanta privirea si dotari extremely-moderne ce asigura o sedere de neuitat. Aerul proaspat ...

Cabana Mountain Perspective se afla in Paraul Rece treatment este cunoscut pentru aerul curat, puternic ionizat, beneficiind de un cadru mai multe all-natural pitoresc şi o locaţie deosebită iar altitudinea este de aprox. 1050 m. Condiţiile climaterice ...

Vila Smaranda din Predeal, o vila confortabila de 3 stele, construita in stil bavarez, este cea mai indicata reteta de relaxare pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de frumusetile cazare predeal partie muntelui si sa savurati toate zilele de vacanta.

Space was big enough - Comfy bed having a cazare munte predeal great watch outdoors. There is a little spa Place that could be booked in advance so you're able to enjoy mai multe the jacuzzi and sauna privately. Nice personnel within the reception.

Alegerea perfecta pentru o vacanta la munte! Hotelul Atrium Panoramic este situat in apropierea centrului orasului Predeal pe drumul catre Cabana Trei Brazi. Inconjurat de frumusetea peisajului montan hotelul este dotat cu cele mai moderne facilitati si servicii treatment vor transforma sejurul dumneavoastra intr-o vacanta placuta.

It commences by using a booking The sole way to leave a review would be to initial make a booking. Which is how We all know our testimonials come from real visitors who've stayed at the assets.

Pensiunea turistica Casa Ana de three stele (verde) este amplasata in apropierea partiei de schi alpin din Predeal la drumul national DN1. La parterul imobilului se cazare in predeal galati gaseste un cafe si bar categoria I-a unde se servesc de la preparate traditionale la preparate internationale precum pizza spaghete etcetera.

– Casa Bunicilor se afla pe strada Avram Iancu la doar 10 minute de mers pe jos pana in centrul orasului;

Căsuța din copac dispune de bucătărie utilată, WiFi și o terasă din lemn treatment te face să te simți cu adevărat în inima naturii, printre copaci. Animalele de companie sunt permise.

Report this wiki page